Rouwbloemen

Vroeg of laat krijgen we er allemaal mee te maken.


Bloemen hebben iets wonderlijks. Ze geven troost en warmte. Tonen je glimlach ondanks verdriet en rouw. Bij Bloem&Dingetjes kies je voor de mooiste bloemen. Van complete rouwarrangementen tot prachtige troostboeketten. Wij kunnen in een persoonlijk gesprek maken, datgene wat u wilt vertellen in een laatste groet


Rouwbloemen

Bestellen ?

Van eenvoudig tot uitbundig.


Onze bloemisten maken met veel zorg een mooi arrangement op. Je kunt naar eigen wens een rouwlint of -kaart toevoegen. Natuurlijk bezorgen we jouw rouwbloemen op het adres waar de overledene ligt opgebaard. Dit kan een uitvaartcentrum zijn of een crematorium, hier zal het rouwstuk dan netjes worden geleverd.

Bestel eenvoudig een rouwstuk online of kom langs in onze winkel om je door één van onze bloemisten te laten adviseren. 


Meer weten over ons assortiment aan rouwbloemen ..........

                                                      Neem een kijkje in onze webshop.

Natuurlijk bedrukken wij ook de traditionele linten voor uw rouwboeket, het is zelfs mogelijk om uw bedrijfslogo hierop te laten drukken. U bepaalt zelf de kleur van de linten en welke kleur letters u wil.

Een keer wat anders dan de traditionele linten, is de boomschijf waar wij uw tekst in branden, ook uw bedrijfslogo is geen enkel probleem.  In onderstaande fotocollage ziet u  diverse mogelijkheden.  Eventueel kunnen wij uw schijf voorzien van een ruimte voor een waxinelichtje. Zo kunt u de schijf  ook na de uitvaart nog bewaren als herinnering aan uw dierbare.

Kinderen begrijpen vaak meer dan wij denken. Toch vinden volwassenen het vaak lastig om over de dood te praten met kinderen.  Laat klein- kinderen één  of meerdere houten hartje(s) of vlinder(s) beschilderen of tekenen die je vervolgens in het bloemstuk steekt. Dit maakt uw bloemstuk nog persoonlijker. 


    Deze houten voorwerpen zijn bij ons                           in de winkel te verkrijgen.

Hout 5
1RV
3RV
4
5RV
6RV

Wij bezorgen al uw rouwbloemen, rouwboeketten en overige rouwstukken bij alle crematoriums in de omgeving. Crematorium Hart van Berkelland in Haarlo, Crematorium de Omarming in Zutphen, Crematorium de Slangenburg in Doetinchem en tevens bij alle aula’s of uitvaartcentrums in de omgeving van Ruurlo, Barchem, Lochem, Zelhem, Hengelo Gld, Borculo (Haarlo, Geesteren, Gelselaar) En natuurlijk ook bij alle Dela en Monuta vestigingen in de omgeving.