Bruidswerk

Een dag om nooit te vergeten


Jullie trouwdag, een dag om nooit te vergeten! Wij maken graag bloemwerk wat het beste bij jullie past, waardoor het heel persoonlijk wordt. Een klein detail kan een groot verschil maken. Wij adviseren jullie graag.

De foto’s geven een impressie weer van eerder door ons gemaakte bruidsdecoraties. Dit kan gaan van een mooi bruidsboeket, tot een algehele aankleding op locatie. Modern of heel traditioneel, alles is mogelijk. Om een goed idee te krijgen van jullie wensen is het goed om dit uitgebreid te bespreken. Jullie kunnen vrijblijvend contact met ons opnemen en onder het genot van een kop koffie of thee nemen we alles door.

.

Wat kunnen wij voor u betekenen......

Bruidsboeket


Een iconisch onderdeel van de trouwceremonie en dat al eeuwenlang. Wij vinden dan ook dat het bruidsboeket niet alleen je liefde, maar vooral ook jouw persoonlijkheid moet onderstrepen. Mocht u er zelf niet uit komen, dan kijken we samen welke bloemen en kleuren het beste bij u passen, Daarna pas komt de vorm en stijl van het boeket aan de orde. Uiteindelijk zullen al deze onderdelen elkaar versterken en samenkomen in een prachtig boeket

Corsage


De warme familie- en vriendschapsbanden worden gesymboliseerd met de corsages.

Daarom kunnen deze niet op zichzelf staan. En dat geldt natuurlijk ook voor de

pols- en haarcorsages en de boeketjes voor de bruidsmeisjes.

 

Door kleuren, bloemen en stijl te herhalen, verbinden wij deze verschillende onderdelen

op subtiele wijze en verwijzen zij met elkaar naar het boeket van de bruid.


HOE MOET JE EEN CORSAGE DRAGEN

Het is van oudsher een gebruik dat de naaste familie en beste vrienden van het bruidspaar een corsage dragen. Als je tijdens de huwelijksceremonie en dagbruiloft een klein gezelschap hebt uitgenodigd met uitsluitend die naaste familie en vrienden, dan is het gepast om dat gezelschap een corsage op te laten spelden.


LINKS OF RECHTS, NAAR BOVEN OF NAAR BENEDEN?

De wijze waarop de corsages worden gedragen is bij de dames en de heren verschillend. De corsage worden zowel door de mannen als door de vrouwen wel links gedragen maar de hoogte en de richting van de corsage verschillen.


CORSAGES VOOR DAMES

Op de trouwdag of bruiloft wordt de corsage door de dames vrij hoog gedragen, dicht bij de schouder. Het steeltje van de bloem in de corsage wijst bij de dames omhoog, de bloem dus met de kelk of bloem naar beneden.


CORSAGES VOOR HEREN

De heren dragen de corsages met het steeltje naar beneden, dus met de bloem naar boven. Draagt de heer een colbert of vest dan wordt de corsage op het revers bevestigd, waarbij het steeltje indien mogelijk in het linker knoopsgat gaat.

Welkomsbord


Dit bord is echt een blikvanger op uw bruiloft of feest, deze vind je meestal bij de ingang van uw trouwlocatie.


Naast een standaard bord (spiegel) met de tekst "Welkom op onze bruiloft" is het ook mogelijk om een bord te laten maken met een tekstzoals u die wenst.


En hoe leuk is het wanneer dit bord in dezelfde stijl van jullie trouwkaart is? Heet jullie gasten in stijl welkom op de locatie van jullie grote dag.


Informeer naar de mogelijkheden


Bord 2
Bord 1

Locatie


Ook uw trouwlocatie kunnen wij volledig aankleden. Dat kan in de vorm van een paar opvallende bloemstukken, maar wij kunnen ook de complete aankleding en styling voor u verzorgen. Uiteraard passend bij de sfeer van de locatie, zowel binnen als buiten. Zo genieten u en uw gasten nog meer van de mooiste dag van uw leven.

Ringendoosje


Op zoek naar een uniek ringendoosje  of een mooie houtenschijf voor uw ringen ? Wij bieden u verschillende mogelijkheden om één van de hoogtepunten tot een onvergetelijk moment te maken. Het is mogelijk om uw ringendoosje of houtenschijf te personaliseren, zoals u dat graag wenst.  Dit maakt het uitwisselen van de ringen nog specialer.


Informeer naar de mogelijkheden.


Verhuur


Wij begrijpen als geen ander dat elk feest, zeker een trouwfeest, een op maat gemaakt festijn is. Ieders wensen zijn immers persoonlijk, helemaal als je kijkt naar de invulling van jullie trouwdag.


Ook zijn we ons er van bewust dat dit de nodige kosten met zich mee brengt. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om enkele sfeerbepalende artikelen van ons te huren. Enkele attributen die wij verhuren zijn verschillende bogen/backdrops, al dan niet versierd met bloemen, of wat te denken van zuilen waarop de bloemen nog beter tot zijn recht komen. 

trouw 11
Trouw 7
Trouw 4
Trouw 6
Trouw 1
Trouw 2
Trouw 10
Trouw 8
Trouw 9